koulutus

 

ALH enkelihoitajakoulutus 8.1.-30.6.2018 Lahti

ALH Enkelihoito on Anu Wyskielin kehittämä hoitomuoto. Anu on enkeliopettaja, -kouluttaja, kirjailija ja luennoitsija, joka asuu Kaliforniassa ja on käynyt mm. Diana Cooperin koulutuksia. ALH (=Angel Light Hypnosis) enkelihoidossa yhdistyvät rentoutus, hypnoosi, enkelienergia ja kanavointi kauniissa ja tasapainoisessa suhteessa.

Kurssin aikana tutustut omiin enkeleihisi sekä vahvistat enkeliyhteyttäsi löytäen parhaat kommunikointitavat juuri sinulle ja enkeleillesi. Kurssilla tehdään Kultaisen enkelivalon aktivointi sekä chakrapäivityksiä. Opit luottamaan intuitioosi yhä enemmän ja enemmän harjoitusten myötä. Saat samalla tietoutta miten rentouttaa itsesi ja toinen. Kurssilla opit myös miten ohjata toinen lempeään hypnoosiin ja lopulta viet toisen enkelten tasolle tapaamaan omaa enkeliään; ”päättötyönä” viet opettajan enkelimatkalle. Tästä ei tarvitse olla huolissaan, jos se nostattaa pelkoa: kurssi etenee mukavassa tahdissa ja saat ohjausta askel askeleelta. Se, että saat työkaluja tehdä ALH enkelihoitoja on vain plussaa sinulle ja voit täysin itse päättää teetkö niitä läheisillesi, vieraille vai käytätkö tekniikoita vain itsenäisesti. Oma henkinen kasvusi on pääasemassa kurssilla. Kurssin aikana teet myös lyhyen (n.3 sivua) kirjoitelman valitsemastasi aiheesta, josta haluat saada lisää tietoa ja josta koet saavasi iloa omaan henkiseen kasvuusi ja enkelityöskentelyyn.

Saat viikoittain eri teemaiset kirjeet sähköpostiisi, joissa on myös tehtäviä, jotka ovat tärkeitä oman etenemisesi kannalta; sitoutuminen kurssiin on olennaista kehittymisesi kannalta. Puoli vuotta kestävällä kurssilla kokoonnumme kerran kuussa sunnuntaina tekemään yhdessä harjoituksia ja keskustelemaan esiinnousevista teemoista. Jokainen kurssilainen saa opettajalta kuukausittain myös oman ihanan enkelihoidon.

Jos tapaamiset eivät onnistu sovittuina aikoina, kurssi on mahdollista käydä myös etänä skypen välityksellä. Tuolloin sinun tulee tehdä harjoitukset jonkun henkilön kanssa, opettaja voi auttaa löytämään henkilö tähän. Etäopiskeluun tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, internetyhteyden ja skype-ohjelman.

Kurssihinta: 888€ (148€/kk)
Tapaamispaikka: Lahti, tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin.
Kurssin aika: 8.1.2018 - 30.6.2018

Tapaamispäivät klo 10-17:

  • su 14.1.
  • su 11.2.
  • su 11.3.
  • su 8.4.
  • su 6.5.
  • su 17.5.

Kurssin päätteeksi saat todistuksen ALH enkelihoitajakoulutuksesta sekä upean yhteyden omaan sisäiseen viisauteesi sekä omiin enkeleihisi.

 

 

Tiedustelut: 

Tanja Kettumäki/Selestial
ALH Enkelihoitaja, -kouluttaja, regressiohoitaja
puh. 050 538 1584
tanja(a)selestial.fi

Voit tutustua minuun ja enkelityöskentelyyn myös videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=iHcMj1mLtWw tai kuudesaisti.net blogini kautta: http://www.kuudesaisti.net/blogit/elamaa-ja-enkeleita

Copyright © Selestial